Корективна гимнастика ПОЗИТИВА

Нашата мисија е да ви овозможиме високо квалитетна програма на вежби за тело во позитивна и релаксирана атмосфера со цел да го подобрите своето здравје и здравјето на вашето тело кое претставува основа за здрав дух и долг живот. Корективна Гимнастика Позитива нуди внимателно дизајнирана и индивидулна програма од вежби, прилагодени на возраста, способностите и […]

Read more