Медицинската масажа може да биде ефикасна во спречувањето и лекувањето на мускулни повреди и болка. Најчесто ја користиме за лекување на болки во грбот, со овој тип на масажа користиме техники на длабинска обработка за да помогнеме во отстранувањето на блокадите и оштетените клетки во телото. Ова помага да се намали времето на закрепнување по повредата и да се поттикне заздравувањето.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *