Масажата е третман кој има за цел да ве опушти, оживее и да ви го заздрави телото. Користиме рачни движења и манипулација на меките ткива и мускулите во организмот, а целта на релакс масажата е да се забрза заздравувањето и да ви се подобри целокупната благосостојба .

Постојат многу форми на терапија за масажа, секоја со свои придобивки. Повеќе не се смета масажата како луксуз, туку за здравје. Третманот е достапен за секого, без разлика дали се работи за релаксација, за спортско опоравување или за олеснување на болката.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *